security releaseJoomla 3.4.8 is nu beschikbaar. Dit is een bug-fix release voor de 3.x serie van Joomla. Het lost diverse bugs op gerelateerd aan het sessie-beheer sinds de veiligheidsrelease van Joomla 3.4.7. Het Joomla-project begrijpt dat veel gebruikers momenteel genieten van de kerstvakantie en benadrukt daarom dat deze release alleen big-fixes bevat. Hoewel we uiteraard aanraden om zo snel mogelijk te updaten kan dit ook prima na de kerst gedaan worden. 

Lees hier welke punten er aangepast zijn.

security releaseJoomla 3.4.7 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de 3.x serie van Joomla welke een kritiek veiligheidslek oplost en 1 lager veiligheidsprobleem. We raden ten strengste aan je websites direct bij te werken. Deze release bevat alleen de veiligheidsaanpassingen; er zijn geen andere aanpassingen gedaan vergeleken met de Joomla 3.4.6 release.

Lees hier welke punten er aangepast zijn.

security releaseJoomla! 3.4.6 is op maandagmiddag 14 december vrijgegeven. Deze versie biedt een veiligheidsupdate voor alle 3.x-series van Joomla! en repareert een kritiek veiligheidslek.
Verder repareert het twee veiligheidsproblemen van een lagere prioriteit.
Je wordt aangeraden om direct je website(s) te updaten.

Deze versie bevat alleen de reparaties van de veiligheidslekken. Er zijn verder geen veranderingen ten opzichte van Joomla! 3.4.5. Lees hier welke punten er aangepast zijn.

security releaseJoomla! 3.4.5 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de Joomla 3.x serie dat een kritiek veiligheidsprobleem in Joomla oplost. We raden je sterk aan om direct je sites te updaten. Er zijn sinds Joomla 3.4.4 geen andere aanpassingen gedaan in deze versie naast het oplossen van de veiligheidsproblemen.

Lees hier welke punten er aangepast zijn.

security releaseJoomla 3.4.4 is op dinsdag 8 september vrijgegeven. Deze versie repareert enkele ontdekte laag niveau veiligheidsrisico’s voor de 3.x-series van Joomla! Het wordt dringend aangeraden om je site(s) naar deze versie te updaten.

Lees hier welke punten er aangepast zijn.