joomla 3 6 4 teaserOp dinsdag 25 oktober is rond 16 uur Joomla 3.6.4 vrijgegeven. Dit is een veiligheidsuitgave voor de 3.x serie van Joomla. Deze versie repareert twee kritieke veiligheidslekken en een bug fix voor two-factor authentication. Je wordt dringend aangeraden om je website(s) direct te updaten. Deze versie bevat alleen de veiligheidsaanpassingen. Er zijn geen andere aanpassingen gedaan ten opzichte van Joomla 3.6.3

 

joomla 3 6 3 teaserJoomla! 3.6.3 is op dinsdag 18 oktober vrijgegeven. In deze versie worden een paar bugs opgelost voor de Joomla 3-series. Het repareert bijvoorbeeld de Backwards Compatibility-fout die is opgetreden sinds Joomla 3.6.2 waardoor de opbouw van de volgorde van artikelen niet meer goed functioneerde. Verder zijn er de afgelopen tijd een groot aantal kleine foutjes gerapporteerd die in deze versie zijn opgelost.

 

joomla 3 6 2 teaserJoomla! 3.6.2 repareert enkele kleine verstoringen die waren gevonden in 3.6.1 die is uitgekomen op woensdag 3 augustus. De verholpen problemen traden op in combinatie met PHP 5.3 en enkele algemene e-mail cloaking bugs.

 

security greenJoomla! 3.6.1 is woensdag 3 augustus vrijgegeven. Het is een versie die een aantal lage prioriteit-veiligheidsprobleem oplost in alle Joomla 3.x-versies. Het wordt dus sterk aangeraden om te updaten.

 

j3 6Joomla! 3.6.0 is vrijgegeven. Hierin zitten ruim 400 verbeteringen en vele nieuwe toepassingen die het beheer in het Joomla-administratordeel vereenvoudigen.